c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

BREZPLAČNO PRAVNO SVETOVANJE OD SEDAJ NA SEDEŽU ALPE ADRIA GREEN


Od 16.01. 2017 brezplačno pravno svetovanje na sedežu Alpe Adria Green, cesta Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice.

V AAG pričenjamo z 16. januarjem  2017 z izvajanjem projekta Brezplačno pravno svetovanje. V kolikor potrebujete pravni nasvet iz kateregakoli področja prava, se oglasite v času uradnih ur v prostorih po spodaj navedenem urniku oz. nas kontaktirajte na naslov: tony.mlakar@alpeadriagreen.com .

Projekt je prvenstveno namenjen socialno šibkejšim posameznikom, ki jim želimo olajšati vključevanje v družbo in dostop do pravnih nasvetov. Prav tako pa bomo pomagali še naprej civilnim iniciativam, društvom in posameznikom, ki imajo probleme na področju okolja, narave in zdravja kot posledice nezdravega okolja v katerem živijo.

pravni-nasvet

Pravni nasveti bodo tako na voljo po novem urniku:

vsak ponedeljek in petek 9 do 13 ure

vsako sredo od 15 do 19 ure.

Na svetovanju vam bo naš pravnik odgovoril na pravno vprašanje, vam razložil vsebino in postopke omenjene zadeve ter vam predlagal možnosti oz. pot naprej.

Predsednik Alpe Adria Green:

Vojko Bernard
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: