c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

KAKO NAM LAHKO POMAGATE

glava aag

SPOŠTOVANI:
Alpe Adria Green kot nepolitična in nevladna organizacija, ki deluje v javnem interesu na področju narave, okolja in zdravja ljudi deluje, brez redno zaposlenih in brez državnih subvencij. Finančna sredstva za naše delovanje prispevajo občani, preko:
-članarin

POSTANITE ČLAN AAG – PRISTOPNA IZJAVA – KLIKNI NA BESEDILO

– od dela dohodnine, ki jo lahko daste AAG, namesto državi

NAMENITE 1,0% DOHODNINE, NAMESTO DA BI JO DALI DRŽAVI,  ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK. – KLIKNI NA BESEDILO

V KOLIKOR NAS KOT PRAVNI SUBJEKT, KI VAM NI VSEENO V KAKŠNEM OKOLJU ODRAŠČAJO NAŠI OTROCI POSTANITE SPONZOR AAG – ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK

S TEM NE BOSTE SAMO PODPRLI DELO NAŠE ORGANIZACIJE, STORILI BOSTE DOSTI VEČ: NAŠIM ZANAMCEM BOSTE OMOGOČILI BOLJŠE ZDRAVO ŽIVLJENJE V OKOLJU V KATEREM ŽIVIMO, TER PRISPEVALI K OHRANITVI NARAVE IN OKOLJA, KI SE GA “SPOSODILI OD NAŠIH OTROK”!!!

Alpe Adria Green, se sicer financira tudi preko razpisov, ki pa so v teh kriznih časih zelo redki tako na državni kot tudi na EU ravni. Denar porabimo za izobraževanje in povečanje osveščenosti naših otrok, vendar nam primanjkuje denarja za izvajanje nalog na terenu. Na terenu izvajamo merive imisij ter radioaktivnosti, jemljemo vzorce vode in zemljin, ki jih analizra neodvisen laboratorij. To delo pa je vezano z denarjem, saj ena celotna preiskava vode ali zemljin sta cca 1200 evrov, za celovito presojo vplivov na okolje pa je potrebno izvesti od 5 pa do 20 analiz.  Za to dejavnost, ki je nujno potrebna, da bi naši otroci in mi živeli v zdravem okolju, nujno potrebujemo pomoč sponzorjev.

Vsi, ki bi nam želeli finančno pomagati, lahko svojo donacijo nakažete na spodnji transakcijski račun. V kolikor bi želeli položnico prejeti na dom, vas prosimo, da nam po e-pošti ali po telefonu sporočite svoje podatke in vam bomo izpolnjeno položnico poslali po pošti

Za več informacij nam lahko pišete na info@alpeadriagreen.com ali nas pokličete na 051 311 450.

Koda za donacijoMednarodno duštvo za varstvo okolja in narave Alpe Adria Green
SI56 3300 0000 6508 788  Addiko Bank d. d.

koda namena: CHAR
namen: Donacija za delovanje AAG
sklic: SI00 99

poloznica-upn-aag-1

Denarno pomoč oz. donacijo nam lahko nakažete tudi preko PayPal servisa.

.Donate-page-001

NEPOSREDNO DONIRAJ NA PAYPAL – KLIKNI NA BESEDILO

 DONIRAJ ALI PLAČAJ ČLANARINO (5 eur) PREKO QR KODE

qrcode

Klikni na sliko

Postani partner

Vabimo vas, da naša okoljevarstvena prizadevanja podprete z rednimi mesečnimi prispevki in tako postanete PARTNER in SRCE društva Alpe Adria Green. Kot neprofitna, nepridobitna in od državnega aparata neodvisna organizacija, ki obeležuje več kot dve desetletji svojega obstoja, lahko razvijamo in izvajamo svoje okoljevarstvene in naravovarstvene programe, aktivnosti in načrte le z vašo pomočjo.

Podajte nam svojo moč tako, da izpolnite spodnji obrazec in nam ga pošljete:

  • preko elektronske pošte na: info@alpeadriagreen.com ali
  • po klasični pošti v kuverti na: Cesta Franceta Prešerna 26, 4270 Jesenice ali
  • dostavite osebno v naši pisarni na naslovu Cesta Borisa Kidriča 37c, 4270 Jesenice, v času uradnih ur (ponedeljek, sreda in petek od 9:00 do 13:00), kjer lahko dobite že natisnjene obrazce. Z veseljem vam bomo pomagali tudi pri njihovem izpolnjevanju.

Trajni nalog lahko kadarkoli prekličete z izpolnjenim obrazcem.

VEČ O PARTNESTVU NAJDETE NA TEJ POVEZAVI – KLIKNI

Naprošamo, da soglasje izpolnite Z VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI.

Najlepša hvala!

Postanite tudi vi član ALPE ADRIA GREEN – ZA EKO PRIHODNOST NAŠIH OTROK, s tem boste aktivno vplivati k varovanju okolja , to lahko storite, če kliknete spodnjo povezavo:

POSTANITE ČLAN AAG – PRISTOPNA IZJAVA

SKUPAJ BOMO MOČNEJŠI !!!

En odziv na “KAKO NAM LAHKO POMAGATE”

  1. […] Poleg tega je tukaj nekaj drugih načinov, kako lahko živite bolj trajnostno , vključno z okolju prijaznejšimi modnimi odločitvami, prehodom na obnovljivo energijo, manj letenja in uživanja manj mesa, rib in mlečnih izdelkov. Lahko se pridružite tudi organizaciji, ki organizira prireditev, pišete svojim politikom in donirate okoljskim organizacijam, kot je AAG.  […]

    Všeč mi je

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: