c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Vabilo – Strokovni posvet o ustanavljanju energetskih zadrug v Sloveniji, 7.6.2017 v Bovcu


Vabimo vas  na Strokovni posvet o ustanavljanju energetskih zadrug v Sloveniji, ki bo v sredo, 7. junija v Bovcu (prijavnica spodaj) .

Ideja za organizacijo posveta se je porodila ob dolgoletnem spremljanju uspešnega delovanja Zadruge Soča-Trenta v Soški dolini, ki je lansko leto praznovala že 20. letnico obstoja in delovanja.

Ker je naša država ratificirala podnebni sporazum in v letošnjem letu dobimo še energetski koncept Slovenije je ustanavljanje energetskih zadrug izredno pomembno, saj gre za rabo trajnih virov energije iz domače okolice in istočasno so to tudi koraki v energetsko neodvisnost od fosilnih energentov.

Pod ustanavljanje energetskih zadrug si predstavljamo ustanavljanje pravne osebe z.o.o. katera bo v domači občini poskrbela za rabo trajnih energetskih virov (raba energije vode, vetra, biomase, v primerih izgradnje sistemov daljinskega ogrevanja, kakor tudi raba energije sonca).

Vabimo vas k ogledu članka, ki govori o nastanku vzorčnega modela energetske zadruge.

Povezava na članek o energetski zadrugi na primeru dobre prakse:

https://oe.finance.si/8856504/Mala-hidroelektrarna-Krajcarca-primer-kaj-zmore-zadruga

 

Posvet Bovec, 7.6.17-page-001

Posvet Bovec, 7.6.17-page-002

Izpoljeno prijavnico pošljite po e-pošti: bozo.dukic@zens.si

ali na:  info@alpeadriagreen.com

Z SVOJIM PODPISOM NA UPRAVNI ENOTI PODPRITE REFERENDUM O 2.TIRU
%d bloggers like this: