c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Alpe Adria Green podpira CI PIRAN PIRANO


Alpe Adria Green podpira CI PIRAN PIRANO pred katero je  referendumska kampanja. Med to kampanjo bodo temeljito predstavili svoja stališča širši javnosti, VSEM OBČANKAM IN OBČANOM v vseh KS OBČINE PIRAN.

270620144150

Foto: AAG

V aprilu so zbrali 800 overjenih podpisov za razpis referenduma zoper OPPN Fiesa

V izogib nadaljnjemu zavajanju javnosti g. Županu Občine Piran predlagajo, da se dogovorijo za skupno javno soočenje na tematiko OPPN Fiesa – kakšno Fieso namerava pustiti prihodnjim rodovom?

Pri sprejemanju prostorskih in ostalih aktov, ki vplivajo na pogoje za življenje in razvoj današnje skupnosti – in na prihodnje rodove – pričakujejo iskanje konsenza, skrbno in gospodarno razpolaganje z danimi potenciali, v prid lokalnemu prebivalstvu in razvoju turizma!

Kakšno škodo jim povzročajo tako sklenjeni dogovori, brez upoštevanja tehtnih argumentov in odgovornega načrtovanja?

Piranski občinski možje, torej svetniki, so že davnega leta 1307 prepovedali sekanje dreves in posege v prostor na območju Fiese. Poglejmo kaj OKOLJSKO OSVEŠČENI IN K TRAJNOSTNEMU RAZVOJU NARAVNANI občinski veljaki počenjajo danes.

Vprašanje, ki  ga zastavljajo  g. Županu Petru Bossmanu in članom občinskega sveta, se glasi: ZAKAJ SOGLAŠATE S TOVRSTNO POZIDAVO, ČEMU PODPIRATE TAKŠNE INVESTITORJE – SI SPLOH ZASLUŽITE GOSPODARITI S TAKIM UNIKUMOM SLOVENSKEGA PROSTORA, KOT JE FIESA?

Zavajajoče izjave, da je sporni OPPN Fiesa, o katerem bodo odločali na naknadnem referendumu 4. junija, boljši in do okolja prijaznejši so naravnost groteskne.

Stanje dotrajane javne infrastrukture in neskladnost (tudi) na črno izgrajenih objektov v Fiesi NE MOREJO IN NE SMEJO BITI IZGOVOR ZA NADALJNJO POZIDAVO FIESE Z PREDIMENZIONIRANIMI, NADSTANDARDNIMI APARTMAJSKIMI OBJEKTI, NAMENJENIMI PREKUPČEVALCEM IN ZASLUŽKARJEM. V skupnem odločanju o namembnosti parcel so županovi najpogostejši sogovorniki tajkunski lovci na profit. Udinjajo se jim vsakič, ko potrkajo na občinska vrata, njim na kožo so pisane nove in nove spremembe v Pogojih za upravljanje s prostorom (PUP), hkrati pa ni ne duha ne sluha o resnih in zaupanja vrednih investitorjih v turistično gospodarstvo, ki bi občini Piran prinesli blagostanje.

Danes Fiesa, jutri Sv Peter, Lucija, pojutrišnjem Seča, krajinski park Strunjan ali Sečovlje s solinami?

ZAHTEVA CIVILNE INICIATIVE PIRAN PIRANO OSTAJA ENAKA – SMO PROTI POZIDAVAM V FIESI !

image

image

image

Z SVOJIM PODPISOM NA UPRAVNI ENOTI PODPRITE REFERENDUM O 2.TIRU

POSTANITE ČLAN AAG ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK

NAMENITE 0,5 % DOHODNINE ALPE ADRIA GREEN, KI DELUJE KOT NEPRIDOBITNA ORGANIZACIJA BREZ REDNO ZAPOSLENIH. VES ZBRANI DENAR NAMENIMO ZA ZDRAVO PRIHODNOST NAŠIH OTROK!!!
%d bloggers like this: