c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

EKO PATRULJA AAG NA POČKU


Poček 7.06.2017

Na poti smo opazili belo snov, ki je bila videti kot kristali. Ker je deževalo smo od začetka mislili, da je padala pred kratkim toča, pa ni bilo tako.

Poček kristali1

Poček kristali2

Poček kristali3

Ko smo zapuščali to lokacijo sta nam  nasproti že peljala kombija vojaške policije, vse dopoldne pa so nas preletavala nizko letala.

KMALU BO MENILO TRETJE LETO ODKAR JE AAG VLOŽIL PRITOŽBO NA USTAVNO SODIŠČE na uredbo državnega prostorskega načrta za Osrednje vadišče slovenske vojske Postojna z namenom prostorske ureditve za dejavnosti obrambe in njihova varnostna območja. Vse do danes od Ustavnega Sodišča,  razen potrdila, da je bila pritožba vložena, od njih nismo prijeli ničesar.  Ustavno Sodišče  smatra NVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU, kot drugo razredne državljane, saj če bi tako pritožbo vložil kak strankarski lider, bi bila ta že na dnevnem redu Ustavnega Sodišča.  Očitno nihče izmed Ustavnih sodnikov in političnih liderjev ne živi na Počku ali na krajih, kjer vojska lahko onesnažuje okolje, ki lahko ogroža zdravje tamkaj živečih prebivalcev.
%d bloggers like this: