c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

VSAKOLETNA AKCIJA AAG: PRIŽGIMO SVEČO MANJ


ALPE ADRIA GREEN  ŽE VRSTO LET POZIVA VSE, DA ZA PRAZNIK 1.NOVEMBRA, KOT TUDI V VSAKODNEVNI UPORABI, PRIŽGETE V SPOMIN POKOJNIM  SVEČO V STEKLENEM OHIŠJU, KI JE OKOLJU MNOGO BOLJ PRIJAZNA V PRIMERJAVI Z DRUGIMI!  V KOLIKOR MORATE ZARADI SVOJEGA PREPRIČANJA PRIŽGATI SVEČO JO PRIŽGITE IZ SRCA V SPOMIN SVOJIM NAJDRAŽJIM NE PA DA BOSTE TEKMOVALI Z DRUGIMI S ŠTEVILOM PRIŽGANIH SVEČ !!!

SVEČE

Slika je simbolična

SPOROČILA, KI OSVEŠČAJO PREBIVALCE, NAŠE IN DRUGIH NVO, ŽELIJO IZNIČITI NEEKOLOŠKO USMERJENI TRGOVCI, KI PRED PRAZNIKI, KOT JE DAN MRTVIH, POVEČAJO REKLAMNA SPOROČILA ZA UGODNE NAKUPE SVEČ V NJIHOVIH PRODAJALNAH. REKLAMIRANJE PLASTIKE ZA ENKRATNO UPORABO IN PARAFINSKE SVEČE, BI MORALI V SLOVENIJI ZAKONSKO PREPOVEDATI IN POVEČATI DAVEK NA TE IZDELKE.

Alpe Adria Green redno izvaja tudi eko patrulje pri odjemalcih odpadnih sveč. Zadnjo  eko patruljo smo izvedli  10.09.2019 na lokaciji Plastkom d.o.o., na Jesenicah.

Eko patrulja je ugotovila:

Od zadnjega obiska na lokaciji skladišča v aprilu mesecu so se povečali tako da že sveče padajo iz predvidenega skladišča na tla. ocenjujemo, da predstavlja količina elektronskih odpadnih sveč okoli dva odstotka zbranih odpadnih sveč. Zavedati se moramo, da te elektronske odpadne sveče predstavljajo veliko požarno nevarnost v skladišču . Elektronske sveče ne ločujejo od parafinskih je kriva tudi trenutno veljavna zakonodaja, ki nalaga ločeno zbiranje odpadnih nagrobnih sveč, ki jih ne deli naprej na parafinske in elektronske, ampak jih zgolj poimenuje odpadne nagrobne sveče.

.

clip_image004

clip_image006

clip_image008

clip_image010

V IMENU PRIHODNOSTI VSEH OTROK VAS PROSIMO, DA PRIŽGITE  V SPOMIN NA SVOJE NAJBLIŽNJE IN NAJDRAŽJE SVEČO IZ ČEBELJEGA VOSKA, PAPIRNATO SVEČO, OLJNO SVEČO V STEKLU,…..!

Sveče

Slika je simbolična: Sveče iz čebeljega voska

PAPIRNATA EKO SVEČA KRIŽ V

Slika je simbolična: Papirnata sveča

PRIJAVI SE NA E-NOVICE AAG-HRAST

Podprite AAG

ODSTOPI 0,5% DOHODNINE DRUŠTVU ALPE ADRIA GREEN, KI JIH NAMENJAMO ZA PRIHODNOST VAŠIH OTROK IN VNUKOV – NIČ NE STANE!
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: