c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

LETAKI POLITIČNIH STRANK – NE HVALA!


POLITIČNE STRANKE NAPROŠAMO, NAJ NE ODLAGAJO SVOJ PROPAGANDNI MATERIAL V NAŠ POŠTNI NABIRALNIK. UPOŠTEVAJO NAJ DOBRO VIDNO NALEPKO, S KATERO PREPOVEDUJEMO ODLAGANJE POLITIČNIH REKLAM V NABIRALNIK.

POLITIČNE STRANKE NAJ DENAR, KI SO NAMENILE ZA TISKANE REKLAME, RAJE NAMENIJO ZA VARSTVO OKOLJA IN NARAVE. KOLIKO DREVES, KI SO PLJUČA PLANETA, JE MORALO PASTI ZA NJIHOVE REKLAME, PA JIM NI MAR. S SLEDNJIM TUDI POVEDO KAKŠEN ODNOS DO NARAVE IMAJO!

ZADNJE ČASE NAS ZAMENJUJEJO Z DRUGIMI OKOLJSKIMI NVO IN NAM OČITAJO, DA SODELUJEMO NA PREDVOLILNIH ZBOROVANJIH, KAR ODLOČNO ZANIKAMO. ALPE ADRIA GREEN JE BILA, JE IN BO ŠE NAPREJ NEPOLITIČNA ORGANIZACIJA, KI NE PODPIRA NOBENE POLITIČNE STRANKE. SVOJE ČLANE IN DRUGE POZIVAMO NAJ VOLIJO PO SVOJEM PREPRIČANJU IN NE PO OBRAZIH, KI SE SMEJEJO S PLAKATOV.

V AAG ZDRUŽUJEMO LJUDI RAZLIČNIH POLITIČNIH PREPRIČANJ, RAZLIČNIH NARODNOSTI IN RAZLIČNIH VERSKIH PREPRIČANJ, Z ENIM SAMIM NAMENOM: “OHRANITI NARAVO IN OKOLJE ZA NAŠE ZANAMCE”.

AAG NE VERJAME PREDVOLILNIM OBLJUBAM STRANK, KI KADIDIRAJO NA VOLITVAH! ZA AAG JE POMEMBNO SAMO KAJ NAREDIJO ZA OKOLJE, NARAVO IN ZDRAVJE LJUDI, KO SO NA OBLASTI ALI V PARLAMENTU!!!!

ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK!!!

Spletna platforma za okoljsko pravo EU

POSTANITE ČLAN AAG

Plačilo Članarine

Podprite nas – doniraj AAG- 1% dohodnine

Postanite partner AAG

PRIJAVA NA SPLETNI ČASOPIS AAG – HRAST
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: