c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Upravno sodišče je razveljavilo okoljevarstveno dovoljenje v primeru PAPIR SERVIS.


ALPE ADRIA GREEN je na Upravnem sodišču doseglo, da se Papir Servisu iz Vevč odvzame okoljevarstveno dovoljenje, ki mu ga je izdalo ARSO

Upravno sodišče, je v celoti sledilo naši argumentaciji in razveljavilo okoljevarstveno dovoljenje. Sodišče se je v veliki meri oprlo na evropsko zakonodajo in na konkretne primere, na katere stalno opozarjamo tako na naših spletnih straneh kot v dopisih in pritožbah na državne institucije. S tem sklepom Upravnega sodišča smo v največji meri uspeli nadomestiti zamujeno, saj smo se v postopek vključili šele v fazi tožbe.
Postopek za pridobivanje okoljevarstvenega dovoljenja se bo na ARSO odvijala od začetka, saj bomo nastopili v tej zadevi, kot stranka v postopku. V novem postopku bo mogoče bistveno bolj učinkovito nastopati kot do sedaj in zavarovati naše legitimne interese.

razodba sodišča - papir servis

Alpe Adria Green deluje, brez redno zaposlenih. Finančna sredstva za naše delovanje prispevajo občani, preko:

-članarin

– od dela dohodnine, ki jo lahko daste AAG, namesto državi – več:

https://alpeadriagreen.wordpress.com/dohodnina-obrazrc/

– od donacije  DubLi – Travel, Shopping, Entertainment & Savings, če izberete potovanje ali nakupujete na tej spletni strani:

https://alpeadriagreen.files.wordpress.com/2010/11/aag-reklama2.jpg?w=620
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: