c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

VESEL BOŽIČ TER ZDRAVO IN SREČNO 2014


Spoštovani,

bliža se čas Božičnih praznikov in praznovanje Novega Leta, zato se Vam ob tej priložnosti zahvaljujemo, da ste ali kreativno sodelovali z nami ali pa ste spremljali naša prizadevanja na področju zaščite okolja narave ter zdravega življenja.

V mednarodni organizaciji Alpe Adria Green se trudimo, da ne rešujemo probleme z “TEŽKIMI BREZPLODNIMI REFERATI”, temveč rešujemo dejanske probleme, ki vplivajo na zdravo življenje ljudi, ohranitvi in zaščiti okolja in narave. To delamo z namenom, da bi ohranili naše okolje v katerem bi lahko zdravo, srečno in kreativno živeli NAŠI OTROCI!

Zaradi našega konkretnega in korektnega delovanja smo s strani naših vladajočih struktur, njihovih podpornikov ter lobijev deležni največkrat samo graj in teženj, da onemogočijo naše delovanje tako finančno kot tudi z negiranjem našega obstoja. Z našimi konkretnimi akcijami jim rušimo njihove “laži” in težnje po velikih zaslužkih tako doma kot tudi v Evropski Uniji. Kdo je imel prav, bo pokazala zgodovina v kolikor ne bo prepozno ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK!

green-christmas

EKIPA ALPE ADRIA GREEN  VAM ŽELI,

VESEL BOŽIČ TER SREČNO, ZDRAVO IN ZADOVOLJNO LETO 2014!!!

MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR 2014

Members AAG

Alpe Adria Green deluje, brez redno zaposlenih. Finančna sredstva za naše delovanje prispevajo prevsem občani, preko:

-članarin

– od dela dohodnine, ki jo lahko daste AAG, namesto državi – več:

https://alpeadriagreen.wordpress.com/dohodnina-obrazrc/

– od donacij posameznikov in podjetij

DubLi – Travel, Shopping, Entertainment & Savings, če izberete potovanje ali nakupujete na tej spletni strani:

https://alpeadriagreen.files.wordpress.com/2010/11/aag-reklama2.jpg?w=557&h=270
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: