c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Konec z nakupovanjem hrane v Mercatorju? Monsanto prihaja na Balkan!


Mislim, da je zadnji čas za zelo resen razmislek o nadaljevanju naših prehrambenih in nakupovalnih navad. Vam podatek v povezavi kaj pove?

http://www.monsanto.com/whoweare/pages/croatia.aspx

Ja, Monsanto ima svoje podjetje na Hrvaškem, sedež v Zagrebu, proizvodnjo pa v Osijeku. Ni se pred kratkim korporacijski zločinec Orešković zaman hvalil, kako ima kupca za plodno zemljo v Slavoniji, ni zaman postavil Podravko na prvo mesto razprodajnih znamk in tovarn. Sestavite mozaik in dobili boste – Hvrvaška gre na polno z GSO proizvodnjo, prehrambeno verigo bo kupil Monsanto, Žito, ki je v Podravki bo prejemalo surovine z Monsantovih Slavonskih polj, Mercator, ki je poln Podravkinih Todorićev pa bo imel na policah neoznačeno Hrvaško GSO hrano.

Do zdaj so mnogi kljub izdajalstvu naših prodanih duš ostajali na policah Mercatorja, kupovali načeloma slovenske izdelke, kaj pa zdaj, se bo v vaših glavah kaj obrnilo? Bo Žito še vaš najpriljubljenejši GSO kruh? Ne pozabite in ne nasedajte lažnim trobilom – ko zaseješ GSO seme na zemlji daleč naokoli ne bo dolga leta raslo nič drugega, če pa polj ne požgejo kot Madžari, nikoli več!

Preko Slavonije bo Monsanto prevzel monopol nad vso Balkansko prehrano. Kako bo zdravje izginilo s tega področja pa je jasno, ko GSO strupu dodate še mnogo hujšega, ki so mu izdajalci v Bruslju, tudi naši, celo podaljšali dovoljen rok uporabe še za 7 let – glifosat, ki je glavna sestavina smrtonosnega Monsantovega škropiva RpundUp – Slovenski podporniki Monsantovih pesticidov v Evropskem parlamentu.

Bojim se, da je pred nami zadnja možnost – ali se bomo odločno uprli, zahtevali dokazane ukrepe proti temu načrtovanemu genocidu in hkrati začeli popoln bojkot vsej Hrvaški prehrani na slovenskih policah, naj bo to Kod najgoreg susjeda ali katerikoli drugi trgovini, ali pa gremo na pot popolne deformacije, ki bo še kako vidna na našem zdravju. V Monsantu nihče nikoli ne zaužije njihove GSO hrane, naj vam to končno enkrat napolni možgane!! /vir AnonymousHrvatska/

vir:

Aktualno ., dne 2016-04-30

Hrvaški Monsanto tudi na naših policah!!!

POVEZAVA:

MNENJE AAG O SLOVENSKI ZAKONODAJI O GSO

POSTANITE ČLAN AAG ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK

NAMENITE 0,5 % DOHODNINE ALPE ADRIA GREEN, KI DELUJE KOT NEPRIDOBITNA ORGANIZACIJA BREZ REDNO ZAPOSLENIH. VES ZBRANI DENAR NAMENIMO ZA ZDRAVO PRIHODNOST NAŠIH OTROK!!!
%d bloggers like this: