c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

V SREDO 15.02.2017 JE EU PARLAMENT GLASOVAL O PODPISU TRGOVINSKEGA SPORAZUMA “CETA”


Slovenski evropski poslanci so danes v glasovanju v Evropskem parlamentu večinoma podprli gospodarski in trgovinski sporazum med Kanado in EU (Ceta)

 

STOP-CETA.jpg

Proti Ceti pa so glasovali poslanci Tanja Fajon (S&D/SD), Igor Šoltes (Zeleni) ter Ivo Vajgl (Alde/DeSUS).

Slovenski poslanci Evropske ljudske stranke Milan Zver (EPP/SDS), Lojze Peterle (EPP/NSi), Romana Tomc (EPP/SDS), Franc Bogovič (EPP/SLS) in Patricija Šulin (EPP/SDS) so glasovali za sporazum.

 

Tanja Fajon

Tanja Fajon – socialni demokrati

“V Evropskem parlamentu sem, da zastopam interese državljanov. Zato ne morem in ne smem spregledati poziva in argumentov tako zelo velikega števila Evropejcev, sindikatov, številnih uglednih pravnikov, nevladnih organizacij in drugih, k zavrnitvi sporazuma Ceta,” je sporočila Tanja Fajon.

JE GLASOVALA PROTI

 

Igor Šoltes

Igor Šoltes – lista dr. Igorja Šoltesa

“Danes je Evropski parlament … pustil na cedilu Evropejke in Evropejce in v ospredje postavil interese korporacij in brezkompromisno kapitalistično logiko, s tem pa ogrozil vladavino prava, demokracijo, naše socialne in delavske pravice, naravne vire in javno zdravje.”

JE GLASOVAL PROTI

 

 

Ivo Vajgl

Ivo Vajgl – DESUS

JE GLASOVAL PROTI

Franc Bogovič

Franc Bogovič – SLS –

JE GLASOVAL ZA

Patricija Šulin

Patricija Šulin – SDS

JE GLASOVALA ZA

Milan Zver

Milan Zver – SDS

JE GLASOVAL ZA

Romana Tomc

Romana Tomc – SDS

JE GLASOVALA ZA

Alojz Peterle

Alojz Peterle  – Nova Slovenija – Krščanski Demokrati

JE GLASOVAL ZA

POSTANITE ČLAN AAG ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK

NAMENITE 0,5 % DOHODNINE ALPE ADRIA GREEN, KI DELUJE KOT NEPRIDOBITNA ORGANIZACIJA BREZ REDNO ZAPOSLENIH. VES ZBRANI DENAR NAMENIMO ZA ZDRAVO PRIHODNOST NAŠIH OTROK!!!
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: