c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Parlamentarni odbor DZ znova potrdil zakon o 2. tiru


Člani odbora DZ za infrastrukturo ponovili argumente za in proti zakonu o drugem tiru

Člani  odbora DZ za infrastrukturo so  danes 05.05.2017 ponovno obravnavali zakon o drugem tiru, saj je državni svet nanj izglasovali veto. Potezo svetnikov je pozdravila opozicija, ki je vztrajala, da je zakon slab, člani koalicije pa so menili, da opozicija zaustavlja projekt. Državni sekretar Jure Leben je bil jasen: “Brez zakona o drugem tiru ne bo drugega tira”!?!.

Odboru ni mar mnenje opozicije ne mnenja strokovnjakov, ekonomistov, lokalnih prebivalcev ter okoljevarstvenikov. V AAG smo čedalje bolj prepričani, da je DRUGI TIR novi TEŠ 6!

Podporna skupina, ki predlaga cenejšo izvedbo izgradnje drugega tira je  pripravila anonimno anketo, ki bo omogočila na reprezentativnem vzorcu davkoplačevalcev dokazati, da je bila večina Slovenskih davkoplačevalcev zavedenih, in jim ni vseeno kako drage investicije, nam vsiljuje vlada po hitrem postopku.

Z  anonimno anketo,  bomo skušali ugotoviti, s kakšnimi informacijami razpolagajo slovenski davkoplačevalci, ko gre za investicijo v »Drugi tir«, ki ga želi vlada pospešeno uveljaviti, zdi se, da za vsako ceno.

V kolikor želite sodelovati v anketi jo najdete na povezavi:

https://docs.google.com/forms/d/1GmhFZLzQtWP75fHUqOmstdD5MigBT-RzhQsj1m48O18/viewform?edit_requested=true

Hocem zeleno vecino (1)

Predsednik Alpe Adria Green:

Vojko Bernard

Z SVOJIM PODPISOM NA UPRAVNI ENOTI PODPRITE REFERENDUM O 2.TIRU
%d bloggers like this: