c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Dobrodelni torek 28. november 2017


aag - reklama - dobrodelni torek

Spoštovane in spoštovani,

naj vas spomnimo, da tudi v Sloveniji sodelujemo v akciji

Dobrodelni torek 28. november 2017

Nekateri samo na ta da pokažejo svojo PRO BONO aktivnost v AAG pa vse leto, kot prostovoljci   delamo PRO BONO dobra dejanja, zato bi vas radi spomnili  na praznovanje svetovnega dneva darovanja #GivingTuesday, ki ga vsakič praznujemo prvi torek po zahvalnem dnevu, kar bo letos v torek 28. novembra. Nevladne organizacije, družine, podjetja, ustanove, posamezniki in vsi, ki želimo pomagati, sodelujemo z enim samim namenom:

spodbujati dobrodelnost in pomagati ljudem.

Akcija Dobrodelni torek v letu 2017 poteka že v preko 90 državah.

Spodbujamo in vabimo, da vsakdo med vami na ta dan naredi nekaj dobrega v svojem okolju in o tem javnosti tudi pove. Vsi, ki bi se  želeli pridružiti AAG izpolnite obrazec preko spleta ali nam pišite na info@alpeadriagreen.com,  dodatne informacije pa najdete na   http://info630882.wixsite.com/alpeadriagreen  in na https://alpeadriagreen.wordpress.com/

prostovoljstvo1

V ALPE ADRIA GREEN vse leto delujemo PRO BONO na različnih področjih:

1. Zastopamo PRO BONO Civilne iniciative, Društva in posameznike na okoljevarstvenem področju

2. Vse leto deluje na sedežu AAG – PRO BONO – PISARNA PRAVNA SVETOVANJA za socialno ogrožene za vsa področja

3. Izvajamo PRO BONO mirna reševanja sporov in mediacije med deležniki na okoljevarstvenem področju.

4. PRO BONO izvajamo različna izobraževanja za mladino.

V letu 2017 smo s pomočjo tudi vaših prispevkov “0,5%” izobrazili na enotedenskem izobraževanju 17 dijakov iz srednjih tehničnih šol in 8 njihovih mentorjev kako se predela avto z bencinskim motorjem v avto z električnem motorjem.Več na:  http://info630882.wixsite.com/alpeadriagreen/projekt-eko-sklad

5. ……. več na spletni strani:MEDNARODNI OKOLJSKI CENTER “ALPE ADRIA GREEN”

Kot posamezniki (dohodninski zavezanci) lahko del svoje dohodnine (0,5%) namenite komur želite. Na spisku upravičencev so zbrana društva, ki imajo podeljen status delovanja v javnem interesu. Ta status ima tudi Alpe Adria Green, ki deluje izključno na prostovoljstvu.

Ali veste, da kar 60 odstotkov davčnih zavezancev svojih 0,5 % ne podari nikomur, tako ostane v državni “mavhi” za skoraj 5 milijonov evrov namenjenih za delovanje nevladni organizacij, NEIZKORIŠČENIH.

Če nam želite pomagati, lahko del svoje dohodnine namenite prav nam, na naslov Alpe Adria Green mednarodna organizacija za zaščito okolja in narave, c. Franceta Prešerna 26, 2470 Jesenice, davčna številka 78020239.

PDF  oblika obrazca “0,5”  – kliknite na besedilo in stiskajte obrazec

Vašo namero lahko tudi uredite prek sistema e-Davki na spletni strani http://edavki.durs.si ali na davčnem uradu RS v vašem kraju. Ne pozabite: poleg naše davčne številke morate imeti s seboj še svojo davčno številko. Rok za oddajo za tekoče leto je do 31.12. v preteklem letu, če pa ta rok zamudite, se bo vaša namera upoštevala pri naslednjem obračunu.

In, ker nikoli ni prepozno,  apeliramo na vse, ki imate radi naravo in okolje ter vam ni vseeno za zdravje ljudi, ki živijo v nezdravem okolju, da del svoje dohodnine namenite naši organizaciji, ki se ukvarja z varovanjem narave, okolja in zaščito zdravja ljudi, predvsem pa želimo ohraniti zdravo okolje in naravo za naše otroke, ki so naše največje bogastvo.

PDF  oblika obrazca “0,5”  – kliknite na besedilo ali na sliko in stiskajte obrazec

dobrodelni torek1

Dobrodelni torek 28. november 2017

LAHKO PA NAM NAKAŽETE DONACIJO NA TTR: SI56 3400 0101 4687 391 – Sparkasse d.d.

HVALA, ZA VAŠO DOBRODELNOST!
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: