c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Predstavitev projekta E-Avto-Mladi na na 5. Mednarodnem srečanju DEMS, Gozd Martuljek 19.5.2018


image

V soboto, 19.5. 2018, smo se na povabilo  DeMS-a v AAG udeležili 5. mednarodnega srečanja uporabnikov električnih vozil (http://dems.si/vabilo-na-5-mednarodno-srecanje-drustva-e-mobilnost-slovenija-dems-gozd-martuljek-2018/) v Gozdu Martuljku z namenom promocije in izmenjave mnenj in izkušenj o uporabi vozil na električni pogon. Srečanja smo se seveda udeležili z našim predelanim električnim avtomobilom, ki je plod projekta E-Avto-Mladi in ga uporabljamo kot orodje za promocijske dogodke električne mobilnosti ter za namene ekoloških patrulj AAG.

Na srečanju je bilo prisotnih preko 50 vozil na električni pogon. Ogledali smo si lahko tako avtomobile serijske izdelave kot tudi predelane avtomobile na električni pogon. Veliko smo izvedeli tudi o sami tehniki in razvoju tako posameznih sestavnih delov električnih avtomobilov kot tudi baterij in polnilnic za polnjenje avtomobilov. Mreženje uporabnikov ter izdelovalcev in razvijalcev tehnologije je rezultiralo v prenašanju izkušenj in dobrih praks v električni mobilnosti.

image

V AAG smo prepričani, da so zastavljeni koncepti električne mobilnosti pravilni in usmerjeni v čistejši in okolju prijaznejši transport, naša naloga pa je , da spodbujamo in ozaveščamo širšo javnost o možnostih in pozitivnih učinkih uporabe električnih vozil.

Prijava na spletni časopis AAG – HRAST

Od 25. maja 2018 prične veljati nova evropska uredba o varovanju osebnih podatkov (GDPR). Ta med drugim zahteva pridobitev  privolitve za prejemanje elektronskih sporočil kot ​je npr. spletni časopis AAG – HRAST.

GDPR_thumb

Če torej želite prejemati spletni časopis AAG – HRAST , morate zato po novi zakonodaji dati svoje soglasje. To storite če izpolnite obrazec:

IZPOLNITE OBRAZEC
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: