c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Promocija električne mobilnosti v okviru strokovnega posveta ŠC Kranj


image

AAG se je na povabilo Šolskega centera Kranj v četrtek, 17.5. 2018 udeležili predstavitve v okviru Strokovnega posveta, ki ga je v svojih prostorih organiziral ŠCK. V lanskem letu so dijaki Šolskega centra Kranj sodelovali v strokovnem usposabljanju za predelavo avtomobila z motorjem na bencinski motor v avtomobil na 100 % električni pogon , kar je bila ena izmed aktivnosti projekta E- Avto-Mladi v organizaciji in izvedbi AAG ter s sofinanciranjem Eko sklada RS. Projekt je bil med deležniki in širšo javnostjo dobro sprejet, evalvacija projektnih aktivnosti pa je izkazala potrebo po nadaljevanju projektnih aktivnosti, zato v letu 2018/2019 pripravljamo nove aktivnosti za promocijo električne mobilnosti, ki so združeni v projektu E-POL.

image

Predstavitev električnega avtomobila in njegovih sestavnih delov ter dela dijakov v avli Šolskega centra je poželo precejšnje zanimanje dijakov Šolskega centra. Dijaki so si z zanimanjem ogledali sestavo avtomobila ter prisluhnili prednostim in izzivom električne mobilnosti, kar nas v AAG navdaja z zadovoljstvom ter optimizmom, saj verjamemo, da so prav mladi tisti, ki bodo kot uporabniki kot tudi promotorji trajne in okolju prijaznejše mobilnosti prispevali k manjšemu obremenjevanju okolja zaradi transporta.

image

Prijava na spletni časopis AAG – HRAST

Od 25. maja 2018 prične veljati nova evropska uredba o varovanju osebnih podatkov (GDPR). Ta med drugim zahteva pridobitev  privolitve za prejemanje elektronskih sporočil kot ​je npr. spletni časopis AAG – HRAST.

GDPR

Če torej želite prejemati spletni časopis AAG – HRAST , morate zato po novi zakonodaji dati svoje soglasje. To storite če izpolnite obrazec:

IZPOLNITE OBRAZEC
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: