c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Kratkometražni film “Dvor na Uni – Nismo na prodaju” prejel nagrado


Kratkometražni film  “DVOR NA UNI – NISMO NA PRODAJU” avtorja AAG – Vojvodinske zelene iniciative je na filmskem festivalu Sandalia Sustainability Film Festival (Sassari, Italy) prejel nagrado na področju varstva okolja.

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.sandaliafilmfestival.com/blog/2018/06/lista-dei-film-selezionati-edizione-2018-list-of-selected-films-2018-edition/

Film govori o prebivalcih iz Dvoru na Uni, na hrvaški strani in  prebivalcih v Novem Gradu, na strani Bosne in Hercegovine,  ki se bojijo, da bodo izpostavljeni radioaktivnosti. Pravzaprav se vsi že 15 let bojijo, da bo na njihovem območju v območju narodnega parka Una  postavljeno odlagališče nizko-radioaktivnih odpadkov. Vsi, razen vlade Republike Hrvaške, ki je sprejela odločitev o začetku gradnje odlagališča nizko-radioaktivnih odpadkov iz jedrske elektrarne Krško so vsi tamkaj živeči prebivalci iz obeh strani meje proti tej gradnji.

Alpe Adria Green international org.

PRIJAVI SE NA E-NOVICE AAG-HRASTHrastov list in plod - želod
Podprite AAG
ODSTOP 0,5% DOHODNINE DRUŠTVU ALPE ADRIA GREEN, KI JIH NAMENJAMO ZA PRIHODNOST VAŠIH OTROK IN VNUKOV – NIČ NE STANE!Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: