c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

30. marca, ob 20:30 po lokalnem času, se pridružite milijonom po vsem svetu, da pokažete svojo podporo našem planetu.


letos bo potekala že dvanajsta “Ura za Zemljo (Earth Hour)”, največja prostovoljna akcija na svetu, potekala v soboto, 30. marca, med 20:30 in 21:30 uro. Akciji se lahko pridružite tako, da za eno uro izključite luči.

Earth Hour

Vse se je začelo leta 2007, ko so z ugašanjem javne razsvetljave prebivalci Sydneyja poslali sporočilo svetu, da se moramo zavedati škodljivih posledic ter velikega ekološkega odtisa našega načina življenja. Že dve leti kasneje se je Ura za Zemljo vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov kot največja svetovna prostovoljna akcija, in rezultati so iz leta v leto boljši.

Letos se bo akcija vodila pod sloganom “Odreši se plastike, izberi naravo”, saj je to problem, ki zahteva čim večjo osveščenost in zavezo ljudi, občin, podjetij in vlad da se na tem področju naredi več.

Aktivna je tudi peticija, o kateri si več lahko preberete na tej povezavi: http://www.wwfadria.org/sl/ne_plastici/

Glavni skupni cilj vseh akcij “Ura za Zemljo” je ozavestiti prebivalce planeta, da moramo bolj začeti gledati na naravne resurse, ki jih trošimo, ter na odtis, ki ga puščamo na planetu, če hočemo, da bodo tudi naši zanamci živeli v čim bolj zdravem okolju!

 

PRIJAVI SE NA E-NOVICE AAG-HRAST

Podprite AAG

ODSTOPI 0,5% DOHODNINE DRUŠTVU ALPE ADRIA GREEN, KI JIH NAMENJAMO ZA PRIHODNOST VAŠIH OTROK IN VNUKOV – NIČ NE STANE!
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: