c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Vrtojbencem je dovolj prahu, smradu in hrupa


Vrtojbencem je dovolj prahu, smradu in hrupa

Iniciativni odbor za ustanovitev Civilne iniciative “VRTOJBA”

Ducat Vrtojbencev se je povezalo v iniciativni odbor, ki 05.06.2019 sklicuje v Vrtojbi ustanovni zbor civilne iniciative z dvema ciljema, eden je prenehanje delovanja asfaltne baze podjetja Kolektor CPG, drugi pa spodbuditi dokončanje in delovanje že zgrajenega doma starejših oz. socialnega centra v Vrtojbi. Član iniciativnega odbora Samo Šuligoj je povedal, da so se povezali z mednarodnim društvom Alpe Adria Green z Jesenic, ki jim bo kot partner pomagalo s pravnega vidika v postopkih za umik asfaltne baze.

Rezultat iskanja slik za asfaltna baza vrtojba

Asfalta baza Kolektor v Vrtojbi

Na novinarski konferenci 28.05.19 so krajani podarili, da so v dolgih letih opozarjanja na hrup, smrad in onesnaževanje okolice slišali že veliko obljub. Ta dejavnost asfaltne baze je v naselju nesprejemljiva. „Prej pa smo vdihovali katram, sedaj pa vdihavamo prašne delce in živimo v smrdečem okolju“ so bili še ogorčeni okoliški stanovalci, ki bodo s somišljeniki 5. junija zvečer v vrtojbenskem mladinskem centru podpisali pristopne izjave k civilni iniciativi.

PODPIŠITE PETICIJO:

ZAHTEVAMO TAKOJŠNJE SPREJETJE USTREZNE ZAKONODAJE O SMRADU!

PRIJAVI SE NA E-NOVICE AAG-HRAST

Podprite AAG

ODSTOPI 0,5% DOHODNINE DRUŠTVU ALPE ADRIA GREEN, KI JIH NAMENJAMO ZA PRIHODNOST VAŠIH OTROK IN VNUKOV – NIČ NE STANE!
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: