c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

PROTEST ZA PREPOVED LOVA NA PROSTOŽIVEČE ŽIVALI


Liga za prepoved lova na prosto živeče živali v Sloveniji  organizira javni shod “Ne ubijaj, sobivaj! Protestiraj”,  ki bo potekal na TRGU REPUBLIKE v Ljubljani, in sicer v soboto 31.8.2019 ob 11. uri.

Z javnim shodom bo liga pozvala državo k spoštovanju Ustave Republike Slovenije, Direktive o habitatih in mednarodnih pogodb, saj le teh ne spoštuje, ampak iz podeželja na sončni strani Alp ustvarja podeželje smrti, na željo peščice živinorejcev, ki ne ščitijo svojih rejnih živali.

Ker Slovenija ni država interesne skupine, kateri Interventni zakon o odvzemu 200 medvedov in 11 volkov izpolnjuje želje, bo pozvala  takojšnji razveljavitvi Interventnega zakona, po katerem so do sedaj že pobili več kot 80 medvedov.

Ostro nasprotuje tudi širitvi obsega zakona in zahteva takojšnji odstop ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Aleksandre Pivec.

Zahteva tudi, da tistih nekaj živinorejcev nemudoma, obvezno in brezpogojno sprejme vse s strani države in Evropske unije sofinancirane ukrepe.

Govornika na shodu bosta Jagoda Tkalec in Boštjan Rupar.

ljubljana protest

PRIJAVI SE NA E-NOVICE AAG-HRAST

Podprite AAG

ODSTOPI 0,5% DOHODNINE DRUŠTVU ALPE ADRIA GREEN, KI JIH NAMENJAMO ZA PRIHODNOST VAŠIH OTROK IN VNUKOV – NIČ NE STANE!
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: