c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Primorski dnevnik – Gas Natural prijavil na tožilstvo AAG


image_thumb[9]

Ovadili so dva člana AAG iz Slovenije in dva iz Italije

Ena izmed spletnih strani, na kateri so objavljena dejanja GAS NATURAL v GVATEMALI

ORIGINALNA STRAN:

http://translate.google.si/translate?hl=sl&sl=en&tl=sl&u=http%3A%2F%2Fsnylorlautnermexicanfaat.blogspot.com%2F2011%2F03%2Fmckenzie-exercises-questions.html&anno=2

GOOGLE PREVOD TE STRANI V SLOVENŠČINO:

McKenzie Vaje vprašanja

20M Veš kdo krivci. Stud! Salvador GabarroSalvador Gabarro Serra Guin rojen leta 1935 Sant Freixenet. Ima doktorat iz industrijski inženiring iz politehnični univerzi v Kataloniji . Po enem letu v parfumeriji Parera SA po doktoriral, se je pridružil Company Rock Radio, SA, ki se po prehodu skozi različne položaje je bil imenovan za generalnega direktorja proizvodnje leta 1969 in manager leta 1974 . Novembra 2000 , Ki imajo dopolnil 65 let, upokojeni vodja pisarne odhodu. Član upravnega odbora Natural Gas od julija 2003 , Je bil imenovan predsednik v oktobru 2004 .

ima trenutno prvi podpredsednik La Caixa, poleg tega pa direktor Indra Sistemas in regent predsednik Gas Natural Group, sad zveze Gas Natural in Union Fenosa lani, potem ko Natural Gas (v lasti La Caixa in Repsol) in poskušal pred pristankom v energetskem sektorju, da postane prvi Iberdrola in Endesa po neuspešno.
Fenosa Gas Natural je multinacionalno energije (plin in električna energija) vodilne plinsko družbo Španiji in Latinski Ameriki tudi četrti največji na svetu glede na prostornino plina prevažajo,in eden od glavnih akterjev v nevarnih tovarnah kombiniranega ciklov na svetu.Gospod Gabarro ni samo uspešen poslovnež, njegov vpliv na najvišjih položajih v angleščini politike je nesporen. Znani so še kritika transnacionalne skozi njegov predsednik in CEO Rafael Villaseca, surovo proizvodnjo obnovljivih virov energije v Španiji, in zavrnitev odprtih in zloglasne družbe, za postopno opuščanje proizvodnje energije s pomočjo fosilnih goriv in vlagati v R & R postopoma iz zelene energije. Poleg tega, da svojo zahtevo, da vladi Španije, pred kratkim srečal, za električni račun go up “okoli 20%” v letu 2010.V letu 2010, najslabši in najbolj dramatične letih v naši državi sistemske krize kapitalizma Fenosa Gas Natural brez sramu porabila več kot 730 milijonov evrov razdeli dobiček svojim delničarjem, 10,1% več kot leta 2009.

Kaj gospod Salvador Gabarro je dejal, ko je napovedal, ne vzneseno koristi, 2010 in 2009, so bili ducat anti-socialne unije Fenosa aktivistov v zadnjih dveh letih umorjenih v Gvatemali v svojem boju proti zlorabam angleškem nadnacionalnih in nacionalizacijo naravnih virov njihovi državi.

“Ugovor je z upravljanjem unije Fenosa in boj za nacionalizacijo elektroenergetskega sektorja, ki se je začela z njeno privatizacijo leta 1999, ko je dosegel konec leta 2009 velikost odprtega spopada. Že novembra 2004, gvatemalskega Ustavno sodišče je ugotovil, da Unija Fenosa, preko svoje hčerinske DEOCSA je bil nepravilno stroški, ki jih nezakonito davek, in bi se morali vrniti približno 200 milijonov uporabnikov. Nekaj ​​ni nikoli storil.
8. julij 2009, pismo 30 organizacij, socialnih gibanj, sindikatov in političnih strank v angleškem države v zvezi s pridobitvijo unije Fenosa z Gas Natural, odpove običajna praksa v podjetju v Gvatemali. Med nepravilnosti, navedene v poleg kršitev mnenja Računskega sodišča, dokumente z besedilom “nezakonito dajatev na račune (…), uniji Fenosa povračilnimi ukrepi proti prebivalstva pri čemer pa se moč skupnosti, ki so protest visoke provizije in slabe storitve.” Samo prvih petih mesecih leta 2009, gvatemalskega National Energy prejela 90.358 pritožb proti družbi. “Elektrika tarife za končne potrošnike začel eksponentno povečala, in storitev je še naprej slabšajo. Številna poročila so uporabniki predložili pred stroški nesorazmerni izpadov električne energije brez predhodnega obvestila in zlorabo oblasti svojih uradnikov na zahteve podeželskega prebivalstva,
Ko Salvador Gabarro je prejel leta 2010, izvršni Award leta v Kataloniji, morda ne popravijo v pritožbah proti unije preganjanje Gas Fenosa v Kolumbiji, Nikaragva in drugih državah Latinske Amerike v zadnjih letih, natančneje gospodarski rasti Gas Natural Group .

“Ne le sproščeno, sklenjene pogodbe, zmanjšana in poslabšala delovne pogoje za delavce, vendar je poskušal blokirati in odpravo zveze z električno energijo, ki so branili pravice delavcev,” je dejal.
Izpostavil je tudi, da je razpoka dokument, ki kaže na zveze kot del kolumbijske gverile. “Socialni in sindikalnih vodij je spregovoril tudi o grožnjah, preganjanjem s paravojaškimi skupinami. No, smo našli število smrti, saj je privatizacija električne energije, z voditelji,” je dodal.

Po Gonzalez, položaja, v kolumbijsko podjetje Gas Natural Group je zelo podobna tisti, Gvatemale in Nikaragve, čeprav so v Kolumbiji dodani stroški, ki jih avtohtonih in Afro-potomce.
Zanimivo je, da v svet direktorjev večnacionalnih energije, ekonomske in politične elite so hrbtni strani, ne le, da so predstavniki Repsol in La Caixa, tudi PSOE nekaj starih znancev, nekdanji župan Barcelone in član kongresa, Narcis Serra , in nekdanji predsednik vlade Španije Felipe González, zadolžen za slednji zaračuna 120.000e približno eno leto.

niso vzorniki. Ali so modeli za boj. Proti akumulacije kapitala, za porazdelitev bogastva.

vedo, kdo krivci. Stud!

Viri: Gabarro

obtožbe zoper subvencije za zeleno energijo.

Natural Gas http://es.wikipedia.org/wiki/Gas_Natural Wikipedia

Salvador Gabarro intervju v El Pais

Fenosa distribuira dividende Gas Natural.

Aktivisti v nasprotju z uniji Fenosa ubitih v Gvatemali
http://www.diagonalperiodico.net/Ocho-activistas-opuestos-a-Union.html
http://calentamientoglobalclima.org/2010/02/18/asesinato-de-un-activista- anti-sindikat-zemeljski plin-Fenosa en Gvatemala /
Fenosa Gas: Oznaka, ki jih resno podjetje nepravilnosti plina, ki naj bi nadomestilo za http://www.omal.info/www/article.php3
Greenway? id_article = 3414

Postanite tudi vi član ALPE ADRIA GREEN – ZA EKO PRIHODNOST NAŠIH OTROK, s tem boste aktivno vplivati k varovanju okolja , to lahko storite, če kliknete spodnjo povezavo:

https://alpeadriagreen.wordpress.com/pristopna-izjava/

SKUPAJ BOMO MOČNEJŠI !!!
%d bloggers like this: