c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

EKO PATRULJA AAG: ZGODOVINSKI TURIZEM SLOVENSKIH ŽELEZNIC


Že vrsto let Slovenske železnice ponujajo Muzejski vlak po slikoviti Bohinjski progi, vendar morajo pred odhodom pripraviti parno lokomotivo. Na Jesenicah parno lokomotivo pripravo za vožnjo ( kurjenje) izvedejo nasproti stanovanjskega naselja.

Stanovalci tega dela Jesenic so se obrnili z pritožbo na AAG. V  pritožbi zapisali , da iz lokomotive dim nosi prah in smrad v stanovanja in morajo imeti neprestano zaprta okna, zato smo se v AAG odločili da 23.08.2018 opravimo EKO-Patruljo na tem predelu Jesenic.

Na podlagi videnega menimo, da kraj za pripravo parne lokomotive ni primeren in da za kurjenje le te uporabljajo kurivo slabše kakovosti. V AAG bomo primer prijavili inšpekcijskim službam.

FOTOREPORTAŽA:

Dim iz parne lokomotive1

Dim iz parne lokomotive2

Dim iz parne lokomotive3

PRIJAVI SE NA E-NOVICE AAG-HRASTHrastov list in plod - želod
Podprite AAG
ODSTOP 0,5% DOHODNINE DRUŠTVU ALPE ADRIA GREEN, KI JIH NAMENJAMO ZA PRIHODNOST VAŠIH OTROK IN VNUKOV – NIČ NE STANE!Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: