c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

URA ZA ZEMLJO 2020


Earth-Hour-logo-3

Letos se v izjemnih okoliščinah srečujemo z “uro za Zemljo” z državami po vsem svetu, ki se soočajo z zdravstveno krizo z izbruhom novega Coronavirusa (COVID-19). Priznamo izjemen izziv, s katerim se spopada svet, in se vam zahvaljujemo za podporo, ko poskušamo ustrezno prilagoditi svoje delo na Uri na Zemlji. Glede na najnovejša dogajanja globalna organizacijska skupina Earth Hour letos vsem posameznikom priporoča, da se digitalno udeležijo ure .

Čeprav razumemo, da ste se mnogi izmed vas morda želeli pridružiti ali organizirati dogodek na terenu v tej uri, je vaše počutje in počutje drugih naša glavna prednostna naloga – navsezadnje je moč Ure Zemlje vedno bila moč ljudi. Kljub zahtevnim okoliščinam verjamemo, da imajo naši glasovi in ​​dejanja glede na pravo platformo še vedno možnost, da presežejo mesta, mesta, države in vse fizične meje – in digitalna digitalna tehnologija ponuja to zelo priložnost, v trenutku, ko jo najbolj potrebujemo. S sodelovanjem na spletu ali doma v tej uri smo prepričani, da lahko naši kolektivni glasovi dosežejo vse dlje in ustvarijo večji vpliv kot kdaj koli prej.

Zdaj se moramo bolj kot kdajkoli prej združiti, da bomo skrbeli drug za drugega in tisti dom, ki si ga vsi delimo. Narava je sistem življenjske podpore planeta in nam daje vse, kar potrebujemo; od zraka, ki ga dihamo, vode, ki jo pijemo, do hrane, ki jo jemo. Ne glede na to, kje se boste letos odločili sodelovati v Uri za Zemljo (sobota, 28. marca, ob 20.30 ) , vedite, da vaša dejanja pomagajo zagotoviti varnejšo, pravičnejšo in bolj zdravo prihodnost za vse.

Hvala in kar je najpomembneje: ostanite na varnem.

ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK!

PRIJAVI SE NA E-NOVICE AAG-HRAST

Podprite AAG preko položnice ali Donirate lako tudi preko PEYPAL servisa
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: