c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Ura Zemlje je ta konec tedna!


ura za zemljo

V soboto, 28. marca ob 20.30 po lokalnem času , se bodo posamezniki, letos prek spleta,  po vsem svetu udeležili Ure za Zemljo in ugasnili svoje luči za eno uro  v simbolično podporo našega planeta.

Akcija letos poteka pod sloganom: NAZAJ K NARAVI

Ura Zemlje ne gre samo za skrb za naš planet – temveč tudi za skrb za druge in dom Zemljo, ki si ga delimo, za prihodnje generacije, pa tudi za svoj. Narava je naš temeljni življenjski sistem na planetu, ki zagotavlja zrak, ki ga dihamo, hrano, ki jo jemo, in vodo, ki jo pijemo – narava je ključni steber lastnega fizičnega, duševnega in čustvenega počutja, sreče in zdravja.

V zadnjih tednih smo se zaradi Coronavirusa (COVID-19) po vsem svetu srečevali z izredno težkimi in mračnimi okoliščinami, naša srca pa bijejo za tiste, ki jih je prizadela pandemija. Zdaj bolj kot kdorkoli prej se moramo zavzemati zase in skrbeti za svoje zdravje in zdravje drugih .

Ta ura Zemlje, čeprav se morda ne bomo mogli več zbrati na terenu, moramo spremeniti svoj pristop, ne pa svojega cilja. Še vedno lahko delujemo solidarno z milijoni drugih po vsem svetu, tako da digitalno –  sodelujemo prek spleta , da pokažemo drug drugemu podporo.

Ne glede na to, kje se boste letos odločili sodelovati v Uri za zemljo, vedite, da vaša združena dejanja in glasovi še vedno lahko presežejo mesta, mesta, države in vse fizične meje – pomagajo ustvariti varnejšo, pravičnejšo in bolj zdravo prihodnost za vse.

V imenu Alpe Adria Green in ekipe Global Hour Global se vam še enkrat zahvaljujemo za podporo. Bodite varni in se vidimo na svetovnem spletu

ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK!

PRIJAVI SE NA E-NOVICE AAG-HRAST

Podprite AAG preko položnice ali Donirate lako tudi preko PEYPAL servisa
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: