c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Tema 50. dneva Zemlje so podnebni ukrepi


zemlja-za-otroke_thumb

22. april se kot dan Zemlje na svetovni ravni letos praznuje že 50. leto zapored. Glavna tema letošnjega dneva Zemlje so podnebni ukrepi.

Dan Zemlje v vašem življenju, pomeni razmislek o tem kako človek uničuje modri planet, le z skupnimi bomo lažje očuvali modri planet za naše potomce.
Naš planet se sooča z izzivi, večje kot kdajkoli prej. Naša pragozdovi, ki so posekani in naši oceani se zaradi nepremišljenosti se onesnažujejo in segrevajo z osupljivo hitrostjo.Ribolov, onesnaženje s strupenimi snovmi, umazani premog, nevarne jedrske energije in gensko inženiring rastlin so ogrozila kakovost, trajnost in celo življenje na našem planetu. Katastrofalne podnebne spremembe so posledica neekoloških investicij, ki jih posamezniki in družbe, financirajo za povečanje njihovih dobičkov in hkrati povečujejo spremembe in blokirajo, potrebno zmanjševanje emisij ogljika.
V preteklih letih smo imeli pozitiven vpliv v svetu, ker so prepričljivi politiki in industrija trudili, da spremenili veliko škodljivih praks. Uspelo nam je zaščititi velike komplekse zemljišč, z spremembami na okoljski zakonodaji in včasih so dobili celo navdih poslovneži in vlade mnogih držav, da bi s pomočjo znanosti, ohranili planet pred propadom tudi na račun manjših dobičkov.
Toda če menite, da moč ALPE ADRIA GREEN v naši organizaciji, naših pozitivnih kampanjah – se motite. Moč je v posameznikih, ki sestavljajo to organizacijo.
Zemlja potrebuje več ljudi, kot ste vi, ki bodo skrbeli o okoljskih vprašanjih, več ljudi, ki bodo uporabljali svoje glave, da ga branijo – naravo in okolje in da bodo pozitivno vplivali na politike, da bodo sprejeli ukrepe za varstvo tega našega modrega  planeta – Zemlje.

ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK!

PRIJAVI SE NA E-NOVICE AAG-HRAST

Podprite AAG preko položnice ali Donirate lako tudi preko PEYPAL servisa
%d bloggers like this: