c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

Anton Komat: Propad pandemične globalizacije


imageimageimage

PRIPIS AAG: Med zakone, ki jih je slovenska vlada in parlament prejela za boj proti korona virusu, spada tudi omejevanje  dela okoljskih in naravovarstvenih nevladnih organizacij in tako v javnost spustila novico, da so okoljevarstveniki virus za državo in družbo. Naši vrli politiki iz obeh političnih polov niso nikoli marali, da se  jim okoljevarstveniki mešajo v njihove politike povezane z gradbenimi, elekro, kmetijskimi, … lobiji, ki njihovim strankam finančno ali propagandno pomagajo pred vsakimi volitvami. To se je pokazalo tudi ob zadnjem spornem reklamiranju alkoholnih  izdelkov VINA KRAS, brez opozorila “Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!” , če pa to naredi ministrica, ki je med drugim predlagala protiustaven interventen  zakon za poboj 200 medvedov, pa ni nič spornega.

ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK!

ODSTOP DOHODNINE DRUŠTVU ALPE ADRIA GREEN, KI JIH NAMENJAMO ZA PRIHODNOST VAŠIH OTROK IN VNUKOV – NIČ NE STANE

za prihodnost naših otok - dohodnina1

ŠE DO 31.12. LAHKO 0,5 OHODNINE NAMENITE NEVLADNIM ORGANIIZACIJAM.

Če nam želite pomagati, lahko del svoje dohodnine namenite prav nam, na naslov Alpe Adria Green mednarodna organizacija za zaščito okolja in narave, c. Franceta Prešerna 26, 2470 Jesenice, davčna številka 78020239.

Plačilo članarine 2020 / postanite član AAG

Podprite AAG preko položnice

PRIJAVI SE NA E-NOVICE AAG-HRAST
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: