c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

KRAJANI ZASKRBLJENI ZARADI IZPUSTOV PRAHU


URŠA PETERNEL Gorenjski Glas

Domačini s Koroške Bele so opozorili na nenadzorovane izpuste prahu iz podjetja SIJ Acroni. Skrbi jih, da so v prahu težke kovine, ki so rakotvorne. V podjetju izpustov ne zanikajo, a mirijo, da niso škodljivi niti rakotvorni. Bodo pa naredili vse, da do njih v prihodnje ne bo več prihajalo.

acroni - prašenje

»Krajani Koroške Bele zadnje tri mesece opažamo povečan izpust prašnih delcev v zrak. Večina je opazila samo prašenje, nekateri pa navajajo, da so opazili tudi prah na okenskih steklih in da imajo kovinski priokus v ustih ..« Takole pravi domačinka Koroške Bele, ki se je v imenu krajanov obrnila na našo redakcijo, o težavah z nenadzorovanimi izpusti iz podjetja SIJ Acroni pa pišejo tudi na spletnih omrežjih, kjer objavljajo tudi fotografije oblakov prahu nad podjetjem. Krajane skrbi, da so v izpustih prahu težke kovine, ki so rakotvorne. Opozorili pa so tudi, da pojasnil iz podjetja niso dobili. Zato smo nekaj vprašanj o tem naslovili na SIJ Acroni mí. Ker gre za aktualno problematiko, odgovore podjetja tudi objavljamo….

Celoten članek si lahko preberete na povezavi:

JESENIŠKE NOVICE: KRAJANI ZASKRBLJENI ZARADI IZPUSTOV PRAHU – stran 4

 

 

Mnenje Alpe Adria Green, objavljen v Jeseniških novicah 20.11.2020

 

 

image

ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK!

NAMENITE 0.5 % DOHODNINE DRUŠTVU ALPE ADRIA GREEN, KI JO BOMO UPORABILI  ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK IN VNUKOV – NIČ NE STANE !!!

PRIJAVI SE NA E-NOVICE AAG-HRAST

Podprite Alpe Adria Green internaciol org.

Donirajte preko PayPal

Donate-page-001

Plačilo članarine preko PayPal
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: