c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

V AAG prejeli ogorčeno pismo iz Kosez


DSC03336

Prebivalci koseških terasastih blokov v Šiški v Ljubljani so zaprosili AAG kot okoljevarstveno nevladno organizacijo , da prijavi policiji in inšpekcijam celodnevno neznosno brutalno točkovno hrupno razbijanje betonskih temeljev stare gradnje zaradi novogradnje, ki pa ni v javnem interesu ampak čisto zasebnem s ciljem dobička. S tem bo investitor zelo poslabšal bivalno okolje prebivalcem Ulice bratov Učakar in Podutiške ceste.

Hrup daleč presega vse normative hrupa z decibeli do neba in investitor grobo krši Javni red in mir.

Sploh niso potrebne meritve, da ne bo izgovorov, saj hrup odmeva širom naokoli.

Veliko prebivalcev imajo v tem razmerah delo od doma in kljub zaprtim oknom ne morejo  delat. Pa še zračili naj bi.

Od policije zahtevajo, da zaščiti prebivalce in ne investitorja. In da takoj ustavijo vsa hrupna dela, saj je groba kršitev javnega reda in miru dejstvo, dokler investitor ne najde tihe razgradnje betonskih temeljev, kar je sicer v gradbeništvu znana alternativa.

Tudi od inšpekcijskih organov države zahtevajo enako, zaščito prebivalcev!

Tako nasilje proti prebivalcem, ki jih niso vprašali ali se sploh strinjajo z novogradnjo, je očitno v Sloveniji možno ob sodelovanju investitorja in enega zelo pokvarjenega mestnega urbanista, ki ga kvaliteta bivanja prebivalcev sploh ne zanima.

ŠE DO 01.05.2021 LAHKO ZA LETO 2020,   1,0 % SVOJE DOHODNINE, KI BI JO DRUGAČE DALI DRŽAVI,  ODSTOPITE DRUŠTVU ALPE ADRIA GREEN, KI JO NAMENJAMO ZA PRIHODNOST VAŠIH OTROK IN VNUKOV – NIČ VAS NE STANE!

POSTANITE ČLAN AAG

PRIJAVI SE NA E-NOVICE AAG-HRAST

PODPRITE ALPE ADRIA GREEN INTERNACIOL ORG.

DONIRAJTE PREKO PAYPAL

Donate-page-001

PLAČILO ČLANARINE PREKO PAYPAL
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: