c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI V HRVATINIH


imageEVROPSKI TEDEN MOBILNOSTIimage

Obvestilo javnosti

V Alpe Adria Green, mednarodnem društvu za varstvo okolja in narave, s sedežem na Jesenicah, zadnja štiri leta izvajamo ozaveščevalno – izobraževalne projekte na temo trajne mobilnosti s poudarkom na električni mobilnosti. V preteklih letih V okviru različnih aktivnosti projektov smo v preteklih dveh letih obiskali že preko 30 osnovnih in srednjih šol po celotni Sloveniji s predavanji na temo trajnostne in električne mobilnosti ter predstavitvijo in preizkusom električnega avtomobila.

E-AVTO1

Tudi letos v času Evropskega tedna mobilnosti , ki poteka med 15. In 22. 9. 2021, želimo nadaljevati s predavanji za naše šolarje , zato tudi s pomočjo Mestne občine Koper načrtujemo izvedbo predavanja o trajni in električni mobilnosti tudi na Primorskem,

tokrat na osnovni šoli dr. Aleša Beblerja v Hrvatinih, in sicer v petek, 17.9.2021 ob 12. uri.

Istega dne bomo gostovali tudi na njihovo direktno povabilo tudi na Osnovni šoli Ankaran, in sicer ob 10:00 uri.

Predavanje, v katerega bodo vključeni učenci devetih razredov, bo odgovorilo na osnovne koncepte trajne mobilnosti s posebnim poudarkom na električni mobilnosti, prednosti in slabosti avtomobilov na električni pogon, prihodnost električnne mobilnosti.

Učenci bodo v živo spoznali še različne elemente električne mobilnosti ( elektromotor, električna baterija za pogon , polnilni kabli in postaje) , ogledali pa si bodo lahko tudi čisto pravi, predelan električni avto.

POSTANITE ČLAN AAG

Plačilo Članarine

Podprite nas – doniraj AAG- 1% dohodnine

Donirajte

Postanite partner AAG

PRIJAVA NA SPLETNI ČASOPIS AAG – HRAST
Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: