c. Borisa Kidriča 37c, Slovenski Javornik – Jesenice, SLOVENIJA – EU. Za obisk v pisarni je potrebna predhodna najava na email: info@alpeadriagreen.com ali na GMS: 051 311 450

23 in 24.04.24 je prišlo do onesnaženja potoka Žaneštra iz kamnoloma Griža


23 in 24.04.24 je prišlo, do ponovega onesnaženja potoka Žaneštra. Onesnaženje je odkrila EKO patrulja AAG. Potok je bil bel. Onesnaženje je po mnenju EKO patrulje AAG prihajalo iz kamnoma Griža. Fotografije so posnete, kjer se Žaneštra izliva v reko Rižano. 

AAG je že 26.8.2022 vložil na policijo Kezensko ovadbo proti odgovornim, ki so dovolili odlaganje “gradbenega materiala” v kamnolomu Griža, upravljavcu ter odgovornim za nadzor stanja v kanolomu Griža in s tem povezanem stanjem v potoku Žaneštra in reke Rižane. Na kazenjko ovadbo se pristojni do danes niso odzvali, ravno tako je neodziven kljub večjim našim prijavam INŠPEKTORAT REPUBLIKE SLOVENIJE ZA NARAVNE VIRE IN PROSTOR – Območna enota Koper!

ČE MENITE DA NAŠE DELO PRIPOMORE K OHRANITVI NARAVE IN OKOLJA NAS PODPRITE TUDI VI Z DONACIJO SAJ SE FINANCIRAMO SAMI, BREZ POMOČI DRŽAVE!

ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK”!

NAMENITE 1,0% DOHODNINE “ZA PRIHODNOST NAŠIH OTROK“–  NIČ VAS NE STANE

Spletna platforma za okoljsko pravo EU

PROSTOVOLJCI ZA ČISTEJŠE IN ZDRAVO OKOLJE

POSTANITE ČLAN AAG

Plačilo Članarine

PRIJAVA NA SPLETNI ČASOPIS AAG – HRAST




Blog at WordPress.com.